O UltraCaffe-u

Misija UltraCaffe-a je liderska pozicija na polju ugostiteljstva u kategoriji kafe restorana.

UltraCaffe je počeo svoj rad 10. aprila 2009. godine i u svom početnom izdanju sastojao se od unutrašnjeg, tada samo kafe prostora modernog enterijera i bašte u centru Zrenjanina.

Početna verzija kafea imala je svega 6 stolova i 24 sedeća mesta, a ulaz u lokal bio je moguć isključivo kroz pasaž na sredini glavne ulice.

Za kratko vreme naš lokal stiče svoje redovne goste, traži se mesto više što otvara mogućnosti za proširenjem.

PRVO PROŠIRENJE

Prvo proširenje usledilo je u januaru 2010. godine, kada ovaj kafe postaje kafe restoran i proširuje se za još nekoliko stolova.

Ovaj potez je takođe naišao na oduševljenje tadašnjih redovnih gostiju, ali je i privukao nove goste koji su pored prve jutarnje kafe u naš lokal dolazili kako bi popili prvu jutarnju kafu ili pojeli obiman doručak ili neki drugi obrok u toku dana.

Na prvom meniju nalazile su se pice, palačinke, sendviči, minjoni…

DRUGO PROŠIRENJE

U novembru 2012. kuhinju izmeštamo na drugu lokaciju, u potpunosti je modernizujemo, te ista prati sve neophodne standardne i dodatno proširujemo prostor za sedenje ubacivanjem još nekoliko stolova.

Proširuje se i meni, te postojeća ponuda biva obogaćena obrok salatama, piletinom i drugim ponudama za brzi ručak.

TREĆE, FINALNO PROŠIRENJE

Svakodnevno smo bili svedoci rasta redovnih gostiju. Neki su naš lokal zavoleli zbog dobre kafe, neki zbog dobrih koktela, a gotovo više od polovine redovnih gostiju u naš lokal dolazilo je zbog dobrog zalogaja.

Sve navedeno podstiče na nas na novo proširenje te 1. novembra ispunjavamo svoju želju koja se javila još na početku poslovanja – UltraCaffe mora izaći na glavnu ulicu.

Danas se naš lokal može pohvaliti sa 61 stolom (22 u bašti, 4 u maloj pasaž bašti i čak 35 stolova u unutrašnjem delu), čime se zasigurno ubrajamo među najveće ugostiteljske firme u gradu.

Sa finalnim proširenjem dodajemo mnogo toga u naš meni koji možete pogledati ovde.

Lider smo u prodaji espresso kafe u Zrenjaninu i okolini.

Svakodnevno se trudimo da unapredimo brzinu i kvalitet usluge, ali i da popravimo sve naše ukuse po meri naših gostiju.

Budite otvoreni za savet i kritiku, sa vama želimo da gradimo novu eru ugostiteljstva u Banatu, Vaš UltraCafe!